La fira Alimentària&Hostelco 2024 comptarà amb un 15% més de presència internacional  

Actualitzat

ACN Barcelona - L'edició 2024 d'Alimentària&Hostelco comptarà amb un 15% més d'empreses internacionals en comparació amb el passat certamen. L'organització ha informat aquest dimarts que hi ha 900 companyies estrangeres, cosa que representa més del 28% del total i suposa "un rècord d'internacionalització". El saló destaca el retorn d'empreses asiàtiques, de Xina, Japó, Taiwan, Corea del Sud, Indonèsia, Tailàndia i Hong Kong. La fira s'organitzarà del 18 al 21 de març a Gran Via de Fira de Barcelona i s'espera la participació de 3.200 expositors que ocuparan set pavellons del recinte, més de 100.000 metres quadrats. El certamen estima rebre més de 100.000 visitants professionals.    

Espanya serà el país que ocuparà més espai expositiu, seguit d'Itàlia, Turquia, Xina, Hong Kong, Polònia, Portugal, França, Bèlgica, Alemanya, Països Baixos i Argentina.

La innovació, la sostenibilitat, la digitalització i l'atracció de talent, entre d'altres, seran alguns dels eixos que es tractaran als espais The Alimentaria Hub i The Horeca Hub. Una de les novetats de la fira serà la fusió de l'oferta expositiva d'Hostelco, el Saló Internacional de l'Equipament i Maquinària per a la Restauració, Hostaleria i Col·lectivitats, i Restaurama.

El director general d'Alimentaria Exhibitions, J. Antonio Valls, destaca "l'amplíssima oferta transversal per a la indústria de l'alimentació i begudes i el canal Horeca" i això, subratlla, permet "comptar amb el suport unànime de les empreses i associacions espanyoles més rellevants i s'incrementa la repercussió global".

Anar al contingut