Els Mossos detenen un home per la seva relació amb la mort cerebral d'un altre a la Sénia

ACN La Sénia - Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un home de 39 anys relacionat amb la mort cerebral irreversible d'un altre de 38 a la Sénia (Montsià). El cos va rebre l'avís que dos homes s'estaven barallant al mig del carrer d'aquest municipi al voltant de les set de la tarda del mateix dia 1 de maig. Segons fonts policials, la baralla va començar a casa d'un d'ells per la venda d'uns auriculars. En el transcurs de l'agressió, un dels homes va rebre un cop al cap i va ser ingressat d'urgència en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on està en situació de mort cerebral irreversible. El detingut ha passat aquest divendres al matí a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

(Aquesta notícia anul·la l'anterior sobre el mateix tema per un error en la informació dels Mossos d'Esquadra. La víctima està en situació de mort cerebral irreversible. La notícia original ja ha estat degudament corregida)

Inicialment, se l'havia arrestat per un delicte de lesions. La víctima va ser atesa pels serveis d'emergències al lloc dels fets, però posteriorment, es van contatar lesions internes al cap, segons han explicat a l'ACN fonts properes a la investigació.

Anar al contingut