El Tramabús de Podem aquest dilluns a Madrid (EFE)
El Tramabús de Podem aquest dilluns a Madrid (EFE)
Madrid

El Tramabús de Podem torna al carrer després d'espatllar-se el segon dia de campanya

El partit ha reprès la ruta prevista per aquest dimarts de l'autobús denúncia contra les trames de corrupció política a Espanya, després que s'hagués espatllat

RedaccióActualitzat

El Tramabús que aquest dilluns va posar en marxa Podem pels carrers de Madrid per denunciar la corrupció a Espanya ja torna a circular després que s'hagués espatllat.

La formació violeta parlava de "problemes tècnics" en el vehicle, i per això va cancel·lar la ruta que tenia prevista per aquest dimarts per Madrid:

"Lamentablement ens veiem obligats a comunicar-vos que la ruta del Tramabús prevista per avui s'ha de cancel·lar de moment a causa de problemes tècnics al vehicle. Us anirem informant a mesura que tinguem novetats."

L'autobús, decorat amb les imatges de dirigents polítics i empresarials com Felipe González, Jordi Pujol, Mariano Rajoy, Rodrigo Rato, Gerardo Díaz-Ferrán o Luis Bárcenas, ha de continuar la ruta iniciada aquest dilluns per llocs que Podem considera emblemàtics i significatius de les trames de corrupció política que volen denunciar.

Aquest segon dia han de ser els dirigents Rafa Mayoral, Julio Rodríguez, Gloria Elizo i Juan Antonio Delgado els que guiïn el recorregut. Aquest dilluns van ser el mateix Pablo Iglesias i la portaveu del Congrés, Irene Montero, els que van explicar en plena ruta la xarxa de connexions polítiques i empresarials, que culpen del "saqueig" als ciutadans.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut