Lesionada discoteca Reus
Analisy Ramírez té una tíbia trencada
Reus

El porter d'una discoteca de Reus trenca la tíbia a una dona després d'una discussió

La dona i la seva filla asseguren que els porters les van agredir quan exigien els fulls de reclamacions perquè no les havien deixat entrar al local

Actualitzat

Una dona de 47 està ingressada a l'Hospital Sant Joan de Reus des de la matinada de diumenge amb una tíbia trencada.

Analisy Ramírez es va lesionar en una baralla amb els porters de la discoteca La Fàbrica de la capital del Baix Camp. Ella, la seva filla de 19 anys i unes amigues volien entrar a la discoteca, a tres quarts d'una de la matinada de la matinada de diumenge.

Els guardes de seguretat del local els van impedir l'entrada al·legant que algunes de les noies eren menors. Segons l'Analysi, també li van negar l'entrada a ella i a la seva filla, i llavors van demanar el full de reclamacions:

 

"Estàvem allà esperant, sense que ens donessin els fulls de reclamacions, Vam començar a exigir els fulls i enmig de la discussió el vigilant que ens havia impedit el pas va empènyer la meva filla. Ella va intentar donar-li una puntada de peu i en aquell moment el guarda la va llençar a terra. Jo vaig sortir en defensa de la meva filla i vaig quedar així."

 

La filla, que també es diu Analisy, va tenir commoció cerebral, però avui ja ha pogut anar a classe. S'han posat en contacte amb un advocat per poder preparar una denúncia contra els responsables de la discoteca.

 

 

El gerent de la discoteca ha explicat a TV3 que estan recollint informació i documents gràfics per valorar si presenten una denúncia contra elles. Segons la seva versió, mare i filla haurien agredit els guardes de seguretat que els van impedir l'entrada.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut