Barça

El Barça descarta els fitxatges de Marquinhos i Cuadrado mentre continua buscant un últim reforç per a la defensa

El Barça continua buscant un últim reforç per a la defensa de cara a la pròxima temporada, però les contractacions de Marquinhos i Cuadrado estan gairebé descartades.

Actualitzat

El Barça continua buscant un últim reforç per a la defensa de cara a la pròxima temporada, però les contractacions de Marquinhos i Cuadrado estan gairebé descartades.

Fins ara són vuit les cares noves en el nou Barça de Luis Enrique. Cinc fitxatges: Luis Suárez, Mathieu, Rakitic, Ter Stegen i Bravo; dos retorns de cessions: Deulofeu i Rafinha, i l'ascens de Masip, del filial.

Falta gairebé un mes perquè es tanqui el mercat de fitxatges i encara pot arribar alguna incorporació més: en la demarcació de central i de lateral dret. Aquesta última, en funció de si Dani Alves continua o no en el club blaugrana. Si el brasiler no vol marxar, la posició del Barça és clara: compta amb ell aquesta temporada. La continuïtat d'Alves descartaria l'interès per Cuadrado, que, a més, requereix una forta inversió.

Per tant, si Alves segueix --encara té un any més de contracte--, tots els esforços se centrarien en l'arribada d'un altre central. Marquinhos ha estat el candidat que sempre ha volgut el Barça, però ha topat amb un PSG negat a negociar, que fa que el Barça n'hagi descartat pràcticament el fitxatge.

El mateix president Josep Maria Bartomeu va reconèixer a Anglaterra que la plantilla blaugrana no està tancada i que encara hi ha coses per fer. Fins al 31 d'agost, últim dia abans del tancament del mercat de traspassos, tot és possible.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut