Barcelona

Educa envia cada mes a tot el món unes 1.500 peces perdudes de puzles

L'empresa Educa Borràs envia cada mes unes 1.500 peces perdudes de puzles a clients de tot el món de forma gratuïta, un servei únic, gràcies al qual els aficionats aconsegueixen que cap trencaclosques quedi incomplet.

RedaccióActualitzat
L'empresa Educa Borràs envia cada mes unes 1.500 peces de puzles perdudes a clients de tot el món de forma gratuïta, un servei únic al món, gràcies al qual els aficionats aconsegueixen que cap trencaclosques quedi incomplet.

La pàgina web d'Educa ofereix aquest servei per als puzles a partir de 500 peces a través del denominat Arxiu de les Peces Perdudes.

Cada puzle s'identifica amb un número de registre, on hi ha la referència del producte i el número d'edició, una dada que cal introduir al formulari de sol·licitud juntament amb les coordenades de les peces que falten, fins a un màxim de 16 per trencaclosques.

Des de la posada en marxa d'aquest servei, l'any 1996, s'han tramitat prop de 200.000 peticions procedents de tot el món, segons les dades facilitades per Educa.

A les prestatgeries de l'Arxiu de les Peces Perdudes s'acumulen més de 9,2 milions de peces que esperen ser reclamades per complir el somni de tot bon aficionat, que és col·locar l'última peça del trencaclosques.
Anar al contingut