Abandonen una bossa amb tres milions falsos en fugir a correcuita d'un cafè de Girona

Els Mossos investiguen l'origen dels diners que van abandonar els fugitius després de rebre una trucada

RedaccióActualitzat

Un cafè de Girona va viure fa dues setmanes una història de novel·la policíaca, protagonitzada per una maleta abandonada suposadament amb tres milions d'euros a dintre.

Tres homes molt mudats es van asseure a la terrassa d'un restaurant i, quan un d'ells va rebre una trucada, van marxar disparats amb dos cotxes.

Amb les presses, es van deixar una bossa sota la taula. Un dels clients va trucar a la policia, i, en obrir-la, van veure que contenia feixos de bitllets falsos, ja que només mil euros eren verdaders.

El propietari del bar cafeteria Tàndem, Joan Gallardo, ha explicat a TV3 que ell era fora i li van trucar per preguntar què havien de fer:

"Vaig dir: 'No ho sé, no ho toqueu...' Teníem por que fos un artefacte explosiu o, no ho sé, ens va fer por. Vam esperar que vingués la policia i, a l'obrir, hi havia uns bitllets embolicats i uns altres que no ho estaven."

Ara els Mossos d'Esquadra investiguen l'origen d'aquests diners. De moment, disposen almenys d'una de les matrícules dels vehicles dels fugitius.

El propietari del cafè va rebre una trucada advertint-lo del que havia passat (TV3)

Segons explica El Punt Avui, els uns van marxar uns cap a una banda i l'altre, cap a l'altra, per pujar en dos cotxes diferents. Tampoc se sap fins a quin punt eren les víctimes o els autors del suposat engany.

Segons el diari, la policia municipal va custodiar la bossa i els bitllets, els va desembolicar i comptar. Només eren autèntics els que hi havia a la vista en cada un dels paquets: el de dalt i el de baix, mentre que la resta eren fulls en blanc.

 

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut