Sepúlveda, en el moment de sortir de l'Audiència (Foto: EFE)
Sepúlveda, en el moment de sortir de l'Audiència (Foto: EFE)
Madrid

El jutge Ruz creu que l'exmarit de Mato va rebre de la trama Gürtel més de 500.000 euros en diners i regals

El jutge de l'Audiència Nacional instructor del "cas Gürtel", Pablo Ruz, considera que tots els indicis apunten que Jesús Sepúlveda -exsenador popular, exalcalde de Pozuelo i exmarit de la ministra de Sanitat, Ana Mato- va rebre en forma de diners i regals més de 500.000 euros de la trama de Francisco Correa.

RedaccióActualitzat
El jutge de l'Audiència Nacional instructor del "cas Gürtel", Pablo Ruz, considera que tots els indicis apunten que Jesús Sepúlveda -exsenador popular, exalcalde de Pozuelo i exmarit de la ministra de Sanitat, Ana Mato- va rebre en forma de diners i regals més de mig milió d'euros de la trama de Francisco Correa.

Els cobraments registrats en la resolució de Ruz es van produir entre el 2002 i el 2005 i van consistir en regals en forma de vehicles, viatges, esdeveniments familiars i despeses electorals a Pozuelo i esdeveniments turístics per valor de 50.000 euros.

El magistrat recull també pagaments periòdics a Sepúlveda per un valor d'uns 400.000 euros i recorda que a la causa hi consta com a receptor d'un pagament concret de 60.000 euros.

Anar al contingut