El Nàstic perdona l'Extremadura (0-1) i acaba perdent per un gol a 7 minuts del final

Els tarragonins tornen a caure per la mínima i estan al llindar del descens de categoria

Josep M. PuigActualitzat

El Gimnàstic de Tarragona és a un pas del descens després de tornar a perdre al Nou Estadi; aquest cop, contra l'Extremadura, per la mínima (0-1). Els tarragonins han dominat, però no han sabut transformar les ocasions. En canvi, els extremenys han estat letals.

En la primera part, el Nàstic ha estat el gran dominador del partit, amb més d'una ocasió per posar-se al davant en el marcador. La més destacada ha arribat en el minut 31, quan Thioné ha enviat una pilota al travesser després d'un xut des de fora de l'àrea. L'Extremadura ha inquietat poc i només ha fet treballar Isaac Becerra amb una rematada de Kike Márquez que el porter ha rebutjat amb el peu. Aquest primer temps ha estat un calc del que és la temporada per als tarragonins, als quals els costa una eternitat fer gol malgrat generar oportunitats.

La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera, amb ocasions errades dels locals. De mica en mica, els visitants han guanyat terreny, i, en el minut 37, Ortuño ha fet el 0-1, que deixa el Nàstic a un pas del descens a la Segona Divisió B.