El Nàstic cau a La Romareda i es complica encara més la permanència (3-0)

En un duel vital contra un rival directe, els granes han encaixat una derrota que els deixa a nou punts de la salvació quan queden 10 jornades per al final de campionat

David CarballoActualitzat

El Nàstic de Tarragona segueix sense reaccionar i s'ha complicat encara més la permanència a Segona A després de perdre al camp del Saragossa (3-0). En un duel vital contra un rival directe, els granes han encaixat una nova desfeta a La Romareda que els deixa a nou punts de la salvació quan queden 10 jornades pel final de campionat.

El conjunt d'Enrique Martín Monreal ha sortit massa adormit i el Saragossa ha encarrilat la victòria amb un gol matiner de Verdasca al minut 4. La reacció grana no ha arribat i en el minut 20, el balear Pep Biel ha fet el segon amb un xut llunyà molt ajustat al pal. El colombià Luis Suárez ha disposat d'una doble ocasió molt clara per reduir distàncies primer amb un cop de cap al pal i després amb un xut desviat a córner per un defensa però no ha estat encertat i abans del descans, Delmás ha fet més gran la ferida visitant amb el 3 a 0.

En la represa, el Nàstic ha volgut maquillar la derrota i ha millorat la mala imatge dels primers 45 minuts, però ha estat incapaç de batre la porteria de Cristian Álvarez.