Messi es va reunir amb Bartomeu per comunicar-li les seves discrepàncies amb Luis Enrique. (Foto: EFE)
Barça

Messi va traslladar a Bartomeu el seu malestar amb Luis Enrique en una reunió després del Barça-Elx

Segons ha pogut saber TV3, en aquesta trobada informal amb Bartomeu després del Barça-Elx, el president blaugrana li hauria mostrat tot el seu suport al crac argentí en el seu pols amb el tècnic asturià

Actualitzat

Segons ha pogut saber TV3, tot just després del partit de Copa contra l'Elx al Camp Nou hi va haver una trobada informal entre Leo Messi i Josep Maria Bartomeu. En aquesta conversa, el jugador argentí li hauria comunicat al president les seves discrepàncies amb l'actual entrenador, Luis Enrique, i fins i tot li hauria proposat el nom de Frank Rijkaard com a relleu a la banqueta i a la direcció esportiva del club.

En el pols obert entre Messi i Luis Enrique, Bartomeu s'ha posicionat clarament al costat del crac argentí, tot i que el nom de Rijkaard està completament descartat, ja que l'extècnic holandès no considera aquesta possibilitat.

En aquesta mateixa trobada al vestidor del Camp Nou, el president del Barça va mostrar el seu suport a Messi i el jugador argentí es va comprometre a deixar aparcats els recels amb Luis Enrique per centrar-se a jugar a futbol. Messi en cap cas hauria exigit el cap de ningú, ni de Luis Enrique ni de cap membre de l'"staff" tècnic, ni cap altra petició tot i les seves discrepàncies amb l'actual entrenador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut