Una parella de la Xina es casa al Tibidabo davant 60 desconeguts convidats per una aplicació

Els nuvis convoquen els assistents a través de l'aplicació Meetup per no estar sols i poder compartir amb més gent un dels dies més especials de la seva vida

Redacció/ACNActualitzat

Una parella resident a la Xina s'ha casat aquest dimarts al parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona en una celebració que ha comptat amb uns 60 desconeguts com a convidats. 

Els nuvis, Zheng Yasui i Liu Shuo, van convocar els assistents a través de l'aplicació de telefonia mòbil Meetup, una xarxa social que posa en contacte persones amb interessos similars. 

La parella ha explicat a Catalan News, el mitjà en anglès de l'ACN, que va decidir obrir l'esdeveniment a persones desconegudes perquè el casament resultaria "massa tranquil" si el feien ells dos i prou. 

Una seixantena de persones han acabat assistint a la boda de la parella xinesa al Tibidabo de Barcelona (ACN)

Unes 220 persones van confirmar la seva assistència a l'enllaç. Finalment, han estat una seixantena els desconeguts que han celebrat un dels dies més especials de la vida de la parella, en un mirador decorat amb flors i globus blancs, i on no han faltat les ampolles de cava. 

"Esperem que tothom que ha compartit amb nosaltres aquesta ocasió tan especial s'ho hagi passat bé i s'endugui un bon record."

El temporal de les últimes hores ha causat neguit a la jove parella, però finalment el temps els ha donat una treva i s'han pogut casar sota un cel tapat, però sense pluja. Ella amb un vestit blanc i ell, amb un de negre. 

El temporal de les últimes hores ha causat neguit a la jove parella, però finalment el temps els ha donat una treva (ACN)

Aquesta és la primera vegada que la parella visita Barcelona. La capital catalana, expliquen, va ser la seva primera opció quan van decidir celebrar el seu casament fora de la Xina perquè els encanta la seva arquitectura i la seva cultura. 

El casament oficial el van fer al seu país i al Tibidabo hi han fet la festa, a més de 8.000 quilòmetres de casa. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut