Visitants a la fira ISE 2024 davant de l'estand d'Epson
Visitants a la fira ISE 2024 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona (ACN/Aina Martí)

L'ISE tanca una edició rècord a Barcelona, amb gairebé 74.000 assistents

La trentena d'empreses catalanes que han participat en el congrés audiovisual generaran un negoci de 3 milions d'euros arran dels contactes fets a la fira

El congrés audiovisual Integrated Systems Europe (ISE) ha complert les seves expectatives i ha tancat una edició de rècord després de reunir 73.891 assistents al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, un 27% més que l'any passat i la xifra més alta des de la seva creació a Ginebra el 2004.

L'esdeveniment, que s'ha celebrat des de dimarts fins divendres, ha atret visitants de 162 països. La fira, amb 1.408 expositors en una superfície de 82.000 metres quadrats, ha estat la més gran fins ara de l'ISE.

Dimecres va ser el dia que el congrés va aplegar més visitants, més de 51.600.

Segons dades de la Conselleria d'Empresa i Treball, les 30 empreses catalanes que han pres part en el congrés de la mà de la Generalitat generaran uns 3 milions d'euros de negoci arran de les trobades comercials fetes durant l'ISE. De fet, un 24% ja han tancat algun acord durant el saló.

L'alta afluència d'assistents al congrés audiovisual ha tingut impacte en les empreses de restauració de Barcelona. Hotels, restaurants i locals d'oci de la capital catalana i els seus voltants han registrat també rècord d'ocupació aquesta setmana.

La fira, la més gran del món centrada en els professionals del sector audiovisual, va arribar a Barcelona el 2021, en plena pandèmia. Abans s'havia fet a Amsterdam, als Països Baixos i a Ginebra.

 

ARXIVAT A:
TecnologiaComerç
Anar al contingut