La Bisbal

La Bisbal torna a veure castells de gamma extra

Els Castellers de Vilafranca han tornat a la Bisbal després de dos anys d'absència i ho han fet descarregant dues construccions de gamma extra

Actualitzat

Els Castellers de Vilafranca han tornat a la Bisbal després de dos anys d'absència i ho han fet descarregant dues construccions de gamma extra.

 

Els de la camisa verda han obert plaça amb el 3 de 9 amb folre, un castell que han descarregat de manera impecable, ja amb la idea d'afegir-li un pis més d'aquí quinze dies per la diada de Sant Fèlix.

 

El primer gamma extra de la jornada ha arribat a l'inici de la segona ronda. Els vilafranquins han tornat a descarregar amb solvència el 2 de 9 amb folre i manilles per cinquena vegada aquesta temporada, i sembla que s'ha convertit en el seu castell talismà aquest 2015.

 

En tercera ronda han descarregat el 4 de 9 amb folre, i han deixat per a la ronda de pilars el seu segon gamma extra, el pilar de 8 amb folre i manilles. És el tercer de la temporada, després dels descarregats a Mataró i Vilanova.

La Colla Vella, en plena forma

Després de la gran diada de la setmana passada a Valls, els de la camisa rosada arribaven a la Bisbal en plena forma.

 

Els rosats també han optat pel 3 de 9 amb folre en primera ronda, i pensen també a posar-hi un pis més a Vilafranca el dia 30. Com els verds, la Vella no ha tingut cap problema amb aquesta construcció, que han descarregat sense problemes.

 

En segona ronda, la Vella també han anat a buscar la gamma extra i han optat pel 2 de 9 amb folre i manilles. Era la primera vegada que el tiraven fora de Valls aquesta temporada. La construcció ha pujat bé i els vallencs l'han descarregat sense dificultat. En tercera ronda també han igualat l'actuació dels verds i han descarregat el 4 de 9 amb folre, que han hagut de treballar en la descarregada. En la ronda de pilars, la Vella ha descarregat el pilar de set.

Tripleta màgica dels de la camisa vermella

La Colla Joves Xiquets de Valls ha optat per començar amb el 4 de 9 amb folre. El castell ha començat a pujar bé, però quan pujaven els dosos s'ha mogut una mica, i just quan es col·locaven, l'estructura ha cedit. En acabar la primera ronda, ho han tornat a intentar. N'han desmuntat un peu, i el segon intent ha anat de debò. El castell ha tremolat una mica, però l'han pogut parar i descarregar-lo amb una mica de dificultat.

 

En segona ronda, la Joves ha optat pel 5 de 8. Després de desmuntar-ne un peu, han aixecat el castell. Tot i haver-lo de defensar una mica, l'han descarregat. En tercera ronda han volgut completar la tripleta màgica amb el 3 de 9 amb folre. El castell ha patit una sotragada a l'entrada de dosos, però, un cop feta l'aleta, el castell s'ha assentat i els vermells l'han pogut descarregar. Els rosats han completat l'actuació amb el vano de cinc.

Primer de sis per als Castellers de la Bisbal

I abans de començar la diada ha actuat la colla local, els Castellers de la Bisbal, que han descarregat el seu primer castell de sis, en concret, el 3 de 6.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut