"T'estimo igual": la cançó de l'estiu "més espacial" de TV3 i Catalunya Ràdio
"T'estimo igual": la cançó de l'estiu "més espacial" de TV3 i Catalunya Ràdio
La banda sonora estiuenca de Lildami i la Jim

"T'estimo igual": la cançó de l'estiu "més espacial" de TV3 i Catalunya Ràdio

La nova cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio de 2023 ja està disponible a les principals plataformes de reproducció d'àudio. És un tema de Lildami que interpreta a duet amb la Jim, la guanyadora de la segona edició d'"Eufòria"

A la gala final d'"Eufòria" ja vam poder sentir en prímicia "T'estimo igual", la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio que interpreten el membre del jurat del programa, Lildami, i la Jim, la guanyadora de la segona edició del concurs

La cançó i el videoclip, ja estan diponibles a les principals plataformes d'àudio. Un videoclip, en què la Jim es converteix en un àlien que es proposa conquerir un planeta molt especial i que juga amb una història d'amor galàctic. El tema és la banda sonora de la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, que porta per títol "Obre el cor a l'estiu més espacial".

"T'estimo igual" és un tema refrescant i ballable creat per Lildami, i el videoclip s'inspira en l'estil icònic de les mítiques revistes "Amazing Stories" per crear un món visual que permeti acompanyar la marcianada de Lildami.

Cantar la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio és d'un dels premis per haver guanyat la segona edicició d'"Eufòria". Per això la Jim ha posat la seva veu al tema tal com l'any passat ja va fer la Mariona, juntament amb el presentador Miki Núñez.

La tornada de la cançó, amb segell 100% Lildami, fa referència a una de les èpoques de l'any en què més es gaudeix de l'amor, i juga amb la sonoritat i el doble significat de la parella de mots "especial/espacial".

Jo t'estimo igual,
siguis de Venus o Premià de Dalt.
Jo t'estimo igual,
de Júpiter o la ciutat comtal.
Jo t'estimo igual,
siguis de Lleida o de Mart.
Jo t'estimo igual,
d'aquí o d'allà, tant me fa.

 

Una marcianada feta videoclip

El programa "Planta baixa", ja es va colar al rodatge del videoclip de "T'estimo igual" i va parlar amb la Jim, que va explicar que li encantava el repte i que gaudia de transformar-se en allò que fes falta. "Estic molt in amb la proposta del Dami", va dir, i afegia que ja se l'havia fet seva i que se sentia molt còmoda cantant-la.

 

Lildami: de l'"Anorac" a "Jo t'estimo igual"

No és la primera vegada que s'encarrega a Lildami la cançó d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. L'estiu del 2019 ja ens va sorprendre amb una proposta ben agosarada en plena onada de calor: "Anorac". En aquella ocasió va col·laborar amb Emotional G i Sr. Chen.
 

Els intèrprets de la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio dels últims anys han estat, més enllà de Lildami i la Jim, i de Miki Núñez i la Mariona, Els Amics de les Arts (2021), Suu (2020), Lildami (2019), Koers (2018), Pau Guillamet "Guillamino" (2017), La Soul Machine (2016), Projecte Mut (2015), Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut