Imatge d'arxiu de Chacón entrant en un comitè federal del PSOE. (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu de Chacón entrant en un comitè federal del PSOE. (Foto: EFE)
Sevilla

Chacón: "Em sento com Messi esquivant puntades de peu de Pepe"

Un comentari de Carme Chacón, en to de broma, durant un dinar que ha tingut amb delegats i col·laboradors, en què ha afirmat que se sentia com Messi esquivant cops de peu, ha provocat indignació a la candidatura d'Alfredo Pérez Rubalcaba, que ha respost acusant la candidata de fer denúncies sense dades i recriminant "intolerables pressions" de l'aparell del PSOE andalús.

RedaccióActualitzat
La polèmica s'ha desencadenat aquesta tarda, quan s'han difós per Twitter unes afirmacions atribuïdes a Carme Chacón que ha captat una càmera de televisió a l'inici del dinar que ha mantingut la candidata amb delegats de Cantàbria i col·laboradors seus, entre els quals hi havia Francisco Caamaño i Miguel Ángel Moratinos.

Chacón ha comentat llavors, mentre la gravaven les càmeres, que se sentia com Messi aprenent a esquivar puntades com les de Pepe. Segons alguns dels comensals presents en aquell moment, ha estat un comentari en to de broma que, a més, ha provocat les rialles dels qui l'han sentit.

No obstant això, el comentari ha provocat la indignació de l'equip de Rubalcaba, que ha remès un comunicat en què afirmen que les denúncies "es fan amb dades".

"Aquí –puntualitzen–, les úniques denúncies, i molt greus, s'han fet per les intolerables pressions de l'aparell del PSOE andalús que dirigeix ​​Susana Díez".

Unes pressions que, adverteixen, "no aconseguiran els seus objectius perquè els delegats votaran demà amb total llibertat". "El que sí que es nota són els nervis de l'equip de Chacón."
Anar al contingut