Manama

Milers de persones es manifesten al centre de Manama per exigir un canvi de govern

L'oposició al govern de Bahrain ha convocat una altra gran manifestació aquest dimarts que ha aplegat milers de persones a la Manama, la capital del país. La protesta s'ha fet als carrers pròxim a la plaça de la Perla, rebatejada com a "plaça dels Màrtirs". Aquest punt, que continua ocupat per desenes de persones, s'ha constituït com el centre de la revolta. Els manifestants han reclamat un canvi polític immediat. No volen diàleg, volen que el rei abandoni el poder, que es redacti una nova Constitució i que es jutgin els responsables de la repressió, que ha causat set morts.

Actualitzat
Centenars de musulmans xiïtes han omplert els carrers de Bahrain per demanar la dimissió del govern, de minoria sunnita.

Uns 200 manifestants van sortir als carrers de Manama dilluns, tot i la repressió de la setmana passada. L'exèrcit s'ha retirat i ha passat el control a les unitats policials.

Els ciutadans de Bahrain poden escollir els membres del seu Parlament, però la cambra té un poder de decisió molt reduït. Qui realment controla la política del país és la monarquia, representada per la família al-Khalifa, que fa 200 anys que dirigeix Bahrain. 
Anar al contingut