Fórmula 1

Webber i Vettel intentaran demostrar el poder de Red Bull a Abu Dhabi davant d'un Alonso confiat en si mateix

El líder del Mundial de Fórmula 1, Fernando Alonso, considera que arriba a l'última prova d'Abu Dhabi com a favorit perquè Red Bull haurà d'estar pendent de dos pilots: Sebastian Vettel i Mark Webber. Tot i que el pilot australià considera que la lluita amb el seu company d'equip no els afectarà, ja es va veure aquesta temporada al GP de Turquia que no són precisament bons amics. El gran beneficiat d'aquesta lluita, evidentment, seria un Alonso que està molt tranquil. Hamilton, encara amb opcions, també podria fer de jutge del campionat.

Actualitzat
Som a les portes d'un cap de setmana que es viurà de manera especialment frenètica a Abu Dhabi, on aquest divendres, en els primers entrenaments lliures, els quatre candidats al títol començaran a mostrar les seves cartes. Aquest dijous, de moment, Vettel, Alonso, Hamilton i Webber s'han fet una fotografia de cordialitat abans de lluitar sobre la pista.

De tots quatre, Alonso és l'únic que depèn de si mateix per coronar-se campió per tercera vegada en la seva carrera esportiva. L'asturià, però, ha decidit oblidar-se de la pressió per demà, i avui s'ha divertit com un nen al parc temàtic de Ferrari que hi ha a Abu Dhabi. Tot i que la velocitat no té secrets, ni per a ell ni per al seu company Felipe Massa, aquest divendres, al volant del seu Ferrari, Alonso ja s'ho prendrà més seriosament: hi ha un títol en joc i la competència serà ferotge.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut