Foc i fum a la nau on es guarden autocaravanes a Montcada i Reixac (Bombers)
Foc i fum a la nau on es guarden autocaravanes a Montcada i Reixac (Bombers)

Restablerta l'R4 entre Montcada i Cerdanyola, tallada 3 hores per un incendi d'autocaravanes

El foc s'ha declarat en un magatzem d'autocaravanes a prop de la C-58 i ha saltat a la via del tren

RedaccióActualitzat

Un incendi que ha cremat diversos vehicles en un magatzem d'autocaravanes situat prop de la C-58, a Montcada i Reixac, ha quedat controlat. També s'ha restablert el pas de trens de la línia R4 de Rodalies, que s'ha hagut de tallar durant dues hores i mitja entre les estacions de Montcada Bifurcació i Cerdanyola del Vallès, segons ha informat Renfe.

Renfe manté el transport per carretera que ha substituït el servei.

L'incendi està controlat

Els Bombers han rebut l'avís del foc a un quart de 12 del matí i s'ha pogut controlar cap a dos quarts d'una. Les flames han cremat 9 autocaravanes, 2 turismes i 5 caravanes que hi havia aparcades i una nau del recinte. Hi treballen encara 13 dotacions de bombers, ja que encara no s'ha donat per extingit.

El foc ha saltat de la nau cap a les vies del tren, on han cremat algunes canyes, i això ha obligat a aturar la circulació dels combois. El servei de tren ha quedat interromput a dos quarts i mig de 12. Els bombers han apagat la vegetació que s'ha encès a banda i banda de les vies.

El foc ha afectat 9 autocaravanes, 2 turismes i 5 caravanes (3Cat)

Protecció Civil ha activat la prealerta Ferrocat, que s'ha pogut aixecar un cop controlat el foc. Mentrestant, s'ha establert un servei alternatiu per carretera que cobreix el tram afectat, entre les estacions de Sabadell Sud i Fabra i Puig.

La columna de fum era visible des de l'autopista C-58.

ARXIVAT A:
IncendisRodalies
Anar al contingut