Barça

Barça Reservat: El descontentament d'alguns jugadors amb Xavi

Segons el pòdcast de 3Cat, Ter Stegen va explicar a Laporta i Deco el malestar que hi havia al vestidor amb Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta en tres setmanes ha passat de ratificar Xavi a dubtar de la seva continuïtat. Aquest gir de 180 graus s'explica per diferents motius: qüestions futbolístiques del joc de l'equip, qüestions de canvis de discurs de Xavi al voltant del nivell de la plantilla i se'n pot afegir un altre. Les últimes setmanes alguns jugadors del vestidor han traslladat al president els dubtes i cert malestar amb el tècnic. Alguns comentaris mostraven decepció pel joc de l'equip, altres per la preparació física i també hi ha jugadors que han estat més durs amb consideracions personals de la seva relació amb Xavi.

Els comentaris han arribat de jugadors importants del vestidor, i alguns d'ells amb ascendència. Aquest factor també ha influït en el president del Barça a l'hora de tenir dubtes amb la continuïtat de Xavi. Fa dies ja es va explicar que Lewandowski havia acabat molest per les substitucions en els últims partits.

Durant la temporada hi ha hagut altres moments en què algun jugador s'ha queixat de les decisions de Xavi. Una d'aquestes reunions va ser després de la derrota al camp del Girona de la segona volta; Ter Stegen es va reunir amb Laporta i Deco, entre altres persones de la comissió esportiva. En aquesta trobada, el porter del Barça va explicar el malestar que hi havia al vestidor perquè massa sovint el tècnic blaugrana assenyalava els jugadors en públic després d'un partit.

El desmentit de Ter Stegen

Aquest divendres convuls per la destitució de Xavi com a entrenador del Barça, Marc-André ter Stegen ha reaccionat a les revelacions de l'últim capítol de "Barça Reservat" amb una piulada de desmentiment: 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut