futbol

Qui són les dues persones que han col·locat la pancarta "Stop genocidi Palestina" sobre la gespa de la final?

Els prolegòmens del partit de San Mamés han viscut la inesperada irrupció de dos espontanis no previstos en el protocol de la UEFA

Redacció Esport3Actualitzat

Una pancarta de solidaritat amb el poble de Palestina, víctima de la guerra que Israel manté contra Hamas, ha estat la inesperada protagonista dels prolegòmens de la final de la Champions de San Mamés. Dos activistes espontanis han irromput a la gespa de San Mamés quan les jugadores de Barça i OL formaven per escoltar l'himne de la competició i han deixat el missatge sobre la gespa. Sense estridències que poguessin cridar l'atenció, però realitzant una acció no prevista en el protocol de la UEFA.

De fet, el màxim organisme del futbol europeu manté una posició controvertida en el conflicte. Des de la passada tardor, Palestina ha demanat la suspensió i sanció a Israel sense que el president Ceferin s'hagi mogut d'una posició neutral. 

 

 

Per altra banda, la nombrosa afició del Barça desplaçada a terres basques ha rebut les seves jugadores amb un tifó on es podia llegir: "Movem el món".

La pancarta "Movem el món" que s'ha desplegat en un dels gols de San Mamés amb aficionats del Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut