Un Fermín insubornable regala a Xavi l'última victòria (1-2)

El tècnic de Terrassa acaba la seva etapa d'entrenador blaugrana com a segon de la classificació amb 85 punts, a 10 del Reial Madrid

El Barça ha sortit amb un onze titularíssim per sumar l'últim triomf en el comiat de la temporada i del seu entrenador. Un Fermín insubornable ha decantat la balança a la segona part amb un gol que ha dedicat a Xavi. Un matx marcat també per l'ambient enrarit d'un Sánchez Pizjuán en peu de guerra contra la mateixa directiva del Sevilla:

• Robert Lewandowski ha obert el marcador (0-1, minut 15) al Sánchez Pizjuán després d'una gran jugada col·lectiva amb Lamine, Pedri i, sobretot, Joao Cancelo de protagonistes. Dinovè gol del polonès a la Lliga, que tornaria a ser substituït al tram final del matx. El seu rostre, de disconformitat.
  • Lukebakio ha fet lluir Ter Stegen al minut 24 en una contra rapidíssima que podria haver significat l'empat dels andalusos.
  • En Nesyri ha igualat el matx (1-1, minut 30) després de guanyar-li l'esquena a Iñigo Martínez i superar el porter blaugrana amb un xut creuat.
  • Reacció espectacular del Barça abans del descans amb dues ocasions claríssimes de Pedri. Una amb el cap que ha salvat Nyland, i la segona ha picat al travesser.
  • Al límit del final de la primera part, dos pals més: un de Cancelo pel Barça i un de Lukebakio pel Sevilla.
  • Fermín ha tornat a avançar el Barça (1-2, minut 59) amb un gran xut des de fora de l'àrea. El de El Campillo, escollit MVP del xoc, li ha dedicat a Xavi al que s'ha anat a abraçar a la banqueta.
  • Joao Félix, acabat d'entrar al matx, ha tingut ràpidament una bona ocasió per ampliar diferències, però Nyland ha tret el xut amb els peus.
  • Mariano Díaz ha protagonitzat la jugada més perillosa del Sevilla a la segona part amb aturada providencial de Ter Stegen al minut 81.