Motor

Márquez s'imposa a Espargaró en la lluita catalana pel podi de Montmeló en un nou triomf de Bagnaia

El "Tro de Cervera" posa l'espectacle en la cursa reina del cap de setmana al GP de Catalunya en remuntar des de la catorzena posició

Redacció Esport3Actualitzat

És una evidència que Marc Márquez ha tornat. El "Tro de Cervera" ha aconseguit al Gran Premi de Catalunya el tercer podi consecutiu després d'imposar-se en una lluita catalana per entrar al podi amb Aleix Espargaró. El pilot de Gresini ha posat l'espectacle en la cursa reina en remuntar des de la catorzena posició i deixar al d'Aprilia sense una tercera posició que hagués arrodonit el seu últim cap de setmana a Montmeló --adornat amb la "pole" i la cursa esprint-- després de l'anunci del seu adeu. Era per celebrar-ho i més tenint en compte que el traçat vallesà no és el seu preferit:

La cursa del cerverí ha deixat moments tan espectaculars com aquest avançament a Raúl Fernández per posar-se quart. Aixó s'ha narrat a TV3:

Només se li resisteix la victòria a Márquez, un territori dominical que enguany sembla reservat als dos principals favorits al Mundial. L'italià Bagnaia i el madrileny Martín, protagonistes d'un pols que s'ha endut el corredor oficial d'Aprilia. "Pecco" retalla distàncies amb "Martinator" al cim de la classificació i s'apunta la tercera victòria de la temporada, per dues del pilot de Pramac.

Moto 2

El japonès Ai Ogura guanya el Gran Premi de Catalunya de Moto2, per davant de l'espanyol Sergio García Dols (Boscoscuro) i del britànic Jake Dixon (Kalex). Ogura no havia aconseguit cap victòria des de la cursa del Japó el 2022. La segona plaça de Sergio García Dols, que ha arribat a Barcelona amb set punts d'avantatge al campionat sobre el nord-americà Joe Roberts, fa que se'n vagi amb vint davant del seu company d'equip Ogura.

 

Moto 3

El colombià David Alonso venç al Gran Premi de Catalunya de Moto3, per davant dels espanyols Iván Ortolá (KTM) i José Antonio Rueda (KTM). Alonso ha sabut esperar el moment propici per accedir al lideratge de la cursa, canviar-ne el ritme i vèncer amb autoritat. És líder del mundial amb 118 punts, catorze més que Daniel Holgado (104), amb Collin Veijer tercer, amb 75 punts.

 

Mira la cursa sencera del GP de Catalunya:

Anar al contingut