Xavi Hernández, entrenador del Barça, en el partit Almeria-Barça, el 29 d'abril del 2024.
Xavi Hernández, en un partit d'aquesta temporada a Montjuïc
barça

El membre de la directiva del Barça que ha estat al costat de Xavi fins a l'últim moment

L'últim entrenament dirigit pel tècnic de Terrassa ha comptat amb la presència del vicepresident esportiu

Redacció Esport3Actualitzat

El 25 d'abril Joan Laporta assegurava que la decisió de mantenir Xavi Hernández l'havia pres la junta "per unanimitat". Ara el president no podrà dir el mateix de la destitució del tècnic executada un mes més tard. Un dels directius més importants en l'organigrama del FC Barcelona, Rafa Yuste, ha estat incondicional a l'entrenador de Terrassa fins al darrer moment. Si de l'empresari barceloní depengués, Xavi no hagués marxat.

Aquest dissabte, l'últim entrenament dirigit per Xavi ha comptat amb la presència del vicepresident esportiu. Les càmeres d'Esport3 han captat l'abraçada entre Yuste i Xavi. Un comiat tranquil i serè, com el to de la darrera roda de premsa de Xavi a la Ciutat Esportiva, que ha conclòs amb Xavi marxant, sense mirar enrere, a dirigir la seva última sessió d'entrenament.

Un entrenament amb jocs, somriures i el bon ambient que ha predominat en la quotidianitat de l'etapa Xavi a la banqueta culer. Abans de la sessió l'egarenc havia mantingut una conversa amb els jugadors per explicar el desenllaç que es va precipitar el divendres al matí. En les últimes hores han estat molts els jugadors que han acomiadat el tècnic amb missatges d'agraïments a les xarxes.

Yuste i Xavi, aquest dissabte a la Ciutat Esportiva (EFE)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut