Guardiola protesta una decisió arbitral durant la final disputada a Wembley
Guardiola protesta una decisió arbitral durant la final disputada a Wembley (Reuters)
Futbol

Guardiola marxa de vacances amb un disgust: dos marrecs consumen la revenja del United sobre el City a la FA Cup (1-2)

Dos gols en nou minuts de Garnacho i Mainoo, tots dos de dinou anys, frustren el doblet del tècnic català. A França i Alemanya, en canvi, sí que n'hi ha hagut.

Redacció Esport3Actualitzat

Només sis dies després de conquistar la quarta Premier League consecutiva, una gesta que no s'havia vist mai a Anglaterra, a Pep Guardiola li ha tocat viure la cara amarga del futbol, amb què poques vegades es creua. El Manchester City del tècnic bagenc s'ha vist sorprès a la final de la FA Cup pels seus veïns del United (1-2).

Dos gols en nou minuts de Garnacho i Mainoo, dos marrecs que despunten amb els d'Old Trafford amb només dinou anys, han frustrat el doblet dels "cityzens". L'argentí ha marcat en aprofitar una falta d'entesa entre Gvardiol i el porter Ortega.

Una primavera després d'aquell triplet històric, Guardiola ha vist com el conjunt d'Erik ten Hag salvava la temporada a costa seva i es prenia la revenja del curs passat, quan dues dianes de l'ara blaugrana Gündogan van noquejar els diables vermells.

El gol del belga Jérémy Doku al 87 ha arribat massa tard per capgirar el marcador d'un estadi de Wembley que d'aquí set dies es tornarà a vestir de gala per acollir la final de la Champions. Guardiola, a qui en trams del partit s'ha vist alterat per les decisions del col·legiat Madley, marxa de vacances amb un disgust. Divendres va reconèixer que una de les coses que farà a Barcelona serà informar-se dels secrets de la destitució de Xavi.

Més vencedors de Copa: a França i Alemanya sí que hi ha doblet

Aquest dissabte també ha servit per resoldre les Copes d'altres països del Vell Continent. A Alemanya, el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso s'ha tret l'espina de la dolorosa desfeta a l'Europa League contra l'Atalanta, i s'ha imposat per la mínima al Kaiserslautern. El gol que ha donat el doblet a l'equip de l'aspirina ha estat de Xhaka

També hi ha hagut doblet a França, on el PSG de Luis Enrique ha derrotat l'OL a la final de la Copa. Els gols de Dembélé i Fabián Ruiz han deixat sense opcions els de Pierre Sage (1-2). Mbappé s'acomiada de la institució parisenca amb un títol més. 

Mal dissabte pel club lionès, que s'ha vist superat en les dues finals on tenia participació: aquesta disputada a Lilla i la Champions femenina de Bilbao.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut