Guardiola i Luis Enrique, en una imatge d'arxiu
Guardiola i Luis Enrique, en una imatge d'arxiu
barça

Guardiola i Luis Enrique no esquiven la pregunta sobre la destitució de Xavi

Dos dels tècnics que van tenir l'egarenc a les seves ordres a Can Barça reaccionen al seu acomiadament

Redacció Esport3Actualitzat

La destitució de Xavi Hernández com a entrenador del Barça ha sacsejat tota l'òrbita blaugrana en aquest final estrany de temporada. Pep Guardiola i Luis Enrique, dos tècnics amb passat a can Barça que encara no han marxat de vacances perquè aquest cap de setmana juguen la final de la Copa anglesa i francesa amb el City i el PSG respectivament, hi ha dit la seva. No en va, tots dos van tenir l'egarenc a les seves ordres.

El de Santpedor no ha entrat a valorar res sobre l'acomiadament d'un futbolista que va dirigir fa una dècada, però ha deixat clar que espera saber-ne algun secret quan torni a Catalunya de vacances.

Dissabte, un derbi de Manchester a Wembley decidirà el campió de la FA Cup i posarà punt final a la competició a Anglaterra. Unes hores després, l'estadi del Lilla acollirà l'OL-PSG, final d'enguany de la Copa francesa. L'entrenador dels parisencs ha recordat el que va expressar al final de l'eliminatòria de Champions que el va enfrontar als culers: "Vaig dir que m'agradaria que Xavi seguís al Barça i em mantinc en el mateix pensament."

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut