Míchel, durant el partit contra el Granada que ha tancat la Lliga del Girona
Míchel, durant el partit contra el Granada que ha tancat la Lliga del Girona
girona

La lliçó d'esportivitat que deixa Míchel per clausurar la Lliga: "Jo he descendit amb un equip..."

El de Vallecas es disculpa amb el Granada i Sandoval per la voracitat dels seus a l'hora de buscar els gols de Dovbyk

Redacció Esport 3Actualitzat

Darrere seu, el punxadiscos ja havia començat a animar el postpartit de la golejada 7-0 contra el Granada i faltava poc perquè comencés l'espectacle de llums a Montilivi. Però en comptes de celebrar el final de la millor temporada de la història del Girona, Míchel ha volgut començar l'entrevista a peu de gespa que li feia DAZN amb una disculpa a l'equip andalús que acabava de patir el vendaval de futbol gironí.

"Demano perdó al Granada, a la seva afició i a Sandoval, que ha estat tècnic meu. Sé què se sent, jo he descendit amb un equip."

Algú podia esperar que amb els blanc-i-vermells ja classificats per la Champions i el Granada descendit, el partit arribés a un pacte de no-agressió que no ha estat possible per un motiu ben fàcil d'entendre: tot el Girona s'ha bolcat en l'operació Pitxitxi de Dovbyk. El de Vallecas ho justificava així:

"La nostra responsabilitat avui era ajudar Dovbyk. Ho sento molt per Sandoval i per l'afició del Granada; ha estat sempre respectant el rival. Volíem fer-ho des del competir."

Després de la rua de diumenge, Míchel marxarà de vacances, però les seves lliçons d'humilitat i esportivitat quedaran com a reflexions estiuenques contraposades a la visceralitat del futbol actual.

Mira el resum del Girona-Granada (7-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut