Dovbyk celebra un dels seus tres gols contra el Granada a Montilivi
Dovbyk celebra un dels seus tres gols contra el Granada a Montilivi (Girona FC)
girona

La cirereta del pastís del Girona: Sorloth es lesiona al minut 15; Dovbyk, "pichichi"

L'ucraïnès, amb 24 gols, rendibilitza al màxim el hat-trick contra el Granada i que li va permetre superar el noruec

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona dels prodigis ha tornat a fer honor al seu nom fent realitat l'últim dels objectius en la millor temporada de la seva història: el pitxitxi d'Artem Dovbyk. Gràcies al hat-trick contra el Granada a Montilivi, assolit amb la col·laboració dels seus companys, l'ariet ucraïnès va aconseguir acabar la Lliga amb 24 gols i superar per un els 23 del davanter del Vila-real Alexander Sorloth.

Al noruec li quedava el partit de Pamplona, però una inoportuna lesió al minut 15 l'ha deixat fora de combat. Lluita liquidada. L'equip revelació de la temporada 23-24, propietari d'un registre brillant de 85 gols, també podrà presumir de pitxitxi.  

Pocs haguessin apostat per aquest desenllaç quan en la penúltima jornada Sorloth va fer un pòquer de gols, ni més ni menys, que davant el Reial Madrid.

Dovbyk i Sorloth tenen en comú haver militat al mateix equip, el Midtjylland danès, amb un any de diferència. El primer serà a l'Eurocopa d'Alemanya amb Ucraïna però el segon se la perdrà perquè la seva Noruega, liderada per Haaland i Odegaard, encara està verda per tornar a les grans cites.

Sorloth, abans de saltar a escalfar a Pamplona
Sorloth, abans de saltar a escalfar a Pamplona (Vila-real)
Anar al contingut