Míchel, al balcó de l'Ajuntament al costat de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas
Míchel, al balcó de l'Ajuntament al costat de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas
girona

"Però què fots?": la primícia d'Aleix, Míchel esverat i el català de Portu, estrelles de la rua del Girona

Durant els parlaments al balcó de l'Ajuntament, l'afició ha demanat a més d'un jugador que no marxi aquest estiu

Redacció Esport3Actualitzat

"Aleix, queda't!", "Savinho, queda't!", "Eric, queda't!". La rua del Girona per celebrar un any històric amb la ciutat ha servit perquè l'afició deixi clara la seva primera prioritat per a la temporada vinent, la primera del club a la Champions: que la plantilla perdi el mínim d'efectius.

Si aquest era el sentiment del públic aplegat a la plaça del Vi, els parlaments al balcó de l'Ajuntament han deixat tres moments estel·lars. El més inesperat, la primícia d'Aleix Garcia. El migcampista d'Ulldecona, un dels futbolistes cabdals d'un curs en què ha assolit la internacionalitat, ha sorprès tothom presentant la samarreta del Girona 24-25, dies després que se'n filtressin algunes imatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Una samarreta que portava amagada a sota de la commemorativa que duia tota la plantilla i que està inspirada en l'escut de la ciutat. No hi faltava el logotip de la Champions ni el del nou patrocinador, una companyia aèria de Dubai.

Abans havia estat Míchel qui s'havia dirigit als seus conciutadans. El tècnic madrileny, alegre fins a semblar esverat d'emoció, ha definit el seu equip amb un adjectiu molt gironí: "immortal". També ha recordat el centenari del seu estimat Rayo Vallecano i ha desafiat el vell continent: "Europa, flipareu amb el Girona!"

Qui també ha parlat en català ha estat el murcià més gironí, Portu, per ficar-se a la butxaca l'afició --si encara no la hi tenia-- i prometre treballar per allargar "el somni".

Una rua per al record

La rua del Girona FC ha sortit a les 17.50 de l'estadi de Montilivi en un autocar descobert per travessar els carrers de la ciutat, fins a arribar a la plaça del Vi, on s'han fet els parlaments des del balcó. Cap a les 19.00 l'autocar ha arribat a la zona de la Copa de la Devesa, escenari habitual dels concerts de Fires, on s'ha celebrat la festa-concert amb Els Catarres, Les que Faltaband i Mon Dj.

Aquest és el recorregut de la rua del Girona


La programació de 3Cat es podrà seguir d'aquesta manera

Per TV3, Tricampiones

18.00-19.00: El programa Tricampiones, que oferirà les celebracions del Barça femení per haver aconseguit la Champions, centrarà la 1a hora de programa amb l'inici de la rua del Girona

Per Esport3, Especial Som de Champions

  • 19.00-22.30: El canal E3 gafa el relleu de les celebracions del Girona per haver aconseguit l'accés a la Lliga de Campions la temporada vinent.
  • La rua del Girona i l'especial Som de Champions es podrà seguir sencera de 18.00 a 22.30 al portal esport3.cat.
Anar al contingut