Aitana es toca l'escut després de marcar el primer gol de la final de la Champions 23-24
barça

L'MVP Aitana dedica el seu gol històric a una companya que pot deixar de ser-ho

La de Sant Pere de Ribes, autora d'una segona part descomunal amb gol inclòs, esclata d'alegria amb la tercera Champions

Qualsevol extraterrestre que hagi vist la final de la Champions de Bilbao haurà detectat qui era la Pilota d'Or entre les 22 futbolistes. La segona part d'Aitana Bonmatí ha estat descomunal, contrarestant amb talent i tècnica el físic que les jugadores de l'OL havien mostrat a la primera meitat. La de Sant Pere de Ribes, merescuda MVP del matx, ha obert el marcador amb un xut creuat amb l'esquerra --en la primera, a Göteborg,  el va tancar-- esclatava d'alegria al final del partit als micròfons de TV3: "Hem jugat al nostre tiqui-taca".

Aitana ha fet una triple dedicatòria de la tercera Champions blaugrana. En primer lloc, a l'afició blaugrana que ha convertit San Mamés en un Johan Cruyff biscaí. La migcampista també s'ha recordat de Mariona Caldentey, la companya que l'ha assistit abans d'entrar l'àrea per batre la portera Engen.

La mallorquina acaba contracte amb el Barça a finals de juny després de 10 anys al club i, a més d'una, les paraules d'Aitana li han sonat a homenatge: "Mariona és una jugadora que veu molt bé els espais. La seva passada és mig gol".

Finalment, Aitana ha acabat l'entrevista sobre la gespa de San Mamés amb un sonor "Visca el Barça i visca Catalunya".

Mira el resum del Barça-OL (2-0)