Sydney McLaughlin en travessar la meta de la pista de Eugene, a Oregon
Sydney McLaughlin en travessar la meta de la pista de Eugene, a Oregon
atletisme

Sydney McLaughlin, l'atleta prodigi que vol ser periodista, bat el seu propi rècord del món dels 400 tanques

La jove de Nova Jersey aconsegueix un temps de 51.41 segons, cinc centèsimes per sota de la seva anterior plusmarca mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Queden un parell d'estius per als Jocs de París 2024 i el de Sydney McLaughlin serà un dels noms que hi sonarà amb força, si no hi ha cap contratemps en forma de lesió. Aquest cap de setmana, la considerada noia prodigi de l'atletisme dels Estats Units, de només 22 anys, ha rebaixat el seu propi rècord del món dels 400 metres tanques.

L'atleta de Nova Jersey s'ha emportat la prova dels campionats estatunidencs, disputats a l'estat d'Oregon, amb un temps de 51.41 segons, cinc centèsimes per sota de la seva anterior plusmarca mundial, obtinguda a l'última cita olímpica de Tòquio. A la capital nipona, aquesta noia de família d'esportistes que vol dedicar-se algun dia al periodisme es va penjar dues medalles d'or (400 m tanques i relleus 4 × 400 m).

Sara Gallego continua trencant barreres

Aquest dissabte va ser un dia de nous registres en aquesta disciplina. La barcelonina Sara Gallego també va batre el rècord d'Espanya dels 400 metres tanques, que ella mateixa ostentava, amb un temps de 54 segons i 34 centèsimes.

 

Anar al contingut