Espanyol

Pochettino recupera Nico Pareja però perd Ferran Corominas per al partit contra el Dépor

Ferran Corominas és baixa per al partit de diumenge contra el Deportivo de la Corunya, per culpa d'una lesió muscular al tríceps sural de la cama dreta, segons han confirmat els serveis mèdics blanc-i-blaus. A Corominas, que ahir es va veure obligat a abandonar l'entrenament per culpa d'aquestes molèsties, se li faran noves proves divendres per confirmar l'abast exacte de la lesió i el temps de baixa. El de Banyoles se suma a les baixes de l'operat Iván de la Peña i Facundo Roncaglia, sancionat. La notícia positiva per a Mauricio Pochettino és el retorn als entrenaments del central argentí Nico Pareja, que dissabte davant el Madrid va acabar amb un esquinç en el lligament lateral intern del genoll dret.

Actualitzat
Aquests dies el futbolista s'ha exercitat a menys ritme, però avui ja ha pogut entrenar-se sense problemes. Pochettino podrà comptar amb ell contra el Deportivo i també amb Moisés Hurtado i Shunsuke Nakamura, que estan absolutament recuperats de les respectives lesions musculars.

En canvi, Juan Forlín ha realitzat un treball específic i s'espera que demà augmenti la càrrega de treball. En principi, el futbolista no ha de tenir problemes per entrar en la convocatòria contra el Deportivo de la Corunya, encara que haurà d'esperar-se fins a última hora.

Pochettino s'ha vist obligat a citar diversos jugadors del filial per completar l'entrenament d'avui. Així, els centrals Guillem Savall i Jordi Amat i els centrecampistes Manu Molina i Javi López s'han entrenat a les ordres del tècnic hispanoargentí.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut