Espanyol

De la Peña, operat amb èxit pel metge Ramon Cugat a l'Hospital Quirón de Barcelona

Iván de la Peña s'ha sotmès, aquest dimecres, a una intervenció quirúrgica que hauria d'acabar amb les constants molèsties que l'han obligat a tenir una participació intermitent aquesta temporada. El migcampista blanc-i-blau ha estat operat amb èxit pel metge Ramon Cugat a l'Hospital Quirón de Barcelona, on s'haurà de quedar un parell de dies de repòs. La intervenció ha estat en els músculs de darrere de la tíbia de la cama dreta, on De la Peña sempre notava unes molèsties que no li permetien culminar els processos de recuperació que ha començat durant aquesta temporada. Lo Pelat s'estarà uns tres mesos de baixa.

Actualitzat
El doctor de l'Espanyol Miquel Cervera ha explicat els detalls de l'operació a la cama dreta d'Iván de la Peña. La intervenció, tècnicament anomenada fasciectomia, s'ha fet a la zona muscular que hi ha a la part posterior de la tíbia. Ha durat una hora i ha estat dirigida pel doctor Ramon Cugat.

El període de recuperació del migcampista blanc-i-blau serà d'entre dos i tres mesos, però, després d'un any sense jugar, és difícil que reaparegui aquesta mateixa temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut