Pep Guardiola donant instruccions davant l'Aston Villa sota la neu (Reuters)
Futbol

Pep Guardiola aconsegueix un altre rècord a la Premier League

Amb la victòria del Manchester City sobre l'Aston Villa (2-1), el tècnic de Santpedor es va convertir en el més ràpid a arribar a 150 triomfs al campionat anglès

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City va superar (1-2) l'Aston Villa i es manté a un punt del Chelsea a la classificació de la Premier League. No va ser un triomf qualsevol per a Pep Guardiola, que ja en suma 150 a la competició anglesa. Pocs tècnics han aconseguit aquesta xifra i cap ho ha fet tan ràpid com l'entrenador bagenc, que només ha necessitat 204 partits per arribar-hi.

D'aquesta manera, Guardiola trenca el registre establert en el seu dia per José Mourinho, que va arribar-hi al cap de 230 partits. I supera de molt els entrenadors amb més victòries a la Premier, Sir Alex Ferguson i Arsène Wenger, que van necessitar 247 i 258 partits respectivament per arribar a la marca dels 150 èxits.      

La pròxima fita de Guardiola serà obtenir 200 victòries, un fet que només han aconseguit cinc entrenadors fins ara: els mencionats Ferguson, Wenger i Mourinho, a més de Harry Redknapp i David Moyes.

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut