Hayes i Bompastor es saluden al final d'un partit de Champions
Hayes i Bompastor es saluden al final d'un partit de Champions
futbol

Moviment a la vista a les banquetes de dos semifinalistes de Champions

La marxa d'Emma Hayes serà coberta per una altra de les entrenadores de renom del continent

Redacció Esport3Actualitzat

Tres dels quatre equips que sobreviuen a la Champions femenina semblen condemnats a fer canvis a la banqueta. Si el Barça cobrirà la marxa de Jonatan Giráldez als Washington Spirit amb l'assistent Pere Romeu, el seu rival a les semifinals, el Chelsea, fa temps que buscava el relleu de la mítica Emma Hayes, líder de les blaves des del 2012 i mereixedora del The Best 2021.

Segons The Telegraph, la substituta de la londinenca, que també se'n va als Estats Units per convertir-se en la nova seleccionadora, serà Sonia Bompastor. L'actual entrenadora de l'Olympique de Lió és l'única dona entrenadora que ha conquerit la màxima competició continental els últims 15 anys.

A partir de la setmana vinent, les futbolistes blaugranes intentaran acabar amb la possibilitat que Hayes i Bompastor es trobin cara a cara a la final de la Champions de Bilbao. Els enfrontaments de semis es podran veure a 3Cat el 20 d'abril, a Montjuïc, i el 27, a Stamford Bridge. 

Al quart semifinalista, el PSG, no hi ha canvis a la vista que puguin afectar el que n'és tècnic des de 2022, Gérard Precheur.

Anar al contingut