El Barça aposta per Pere Romeu com a relleu de Jonatan Giráldez a la banqueta
El Barça aposta per Pere Romeu com a relleu a la banqueta del femení
BARÇA

El Barça aposta per Pere Romeu com a relleu de Jonatan Giráldez a la banqueta

L'entrenador assistent és l'escollit per ocupar el lloc de tècnic de l'equip femení

Redacció Esport3Actualitzat

Pere Romeu serà el proper entrenador del Barça femení. Així ho ha decidit finalment la direcció esportiva blaugrana, segons ha avançat l'Sport, després d'un estudi exhaustiu per trobar el millor substitut de Jonatan Giráldez.

El club ha contemplat diverses opcions i ha optat finalment per una aposta continuista. Els dos finalistes per al lloc eren gent de la casa: Pere Romeu i Rafel Navarro.

Els dirigents blaugranes consideren clau que l'equip encari la recta final de la temporada amb el nom del nou entrenador ja sobre la taula. A més a més, hi ha diverses renovacions de jugadores pendents de la tria del nou tècnic.

Giráldez marxarà als Estats Units, a les Washington Spirit, a l'estiu. El tècnic gallec volia comptar per a l'aventura americana amb algun dels seus col·laboradors a l'staff del Barça, però, de moment, qui es farà càrrec de l'equip de la NWSL és Adrián González, fins fa una setmana entrenador de l'Espanyol.

Qui és Pere Romeu?

Romeu es va incorporar al primer equip femení l'estiu del 2021, quan Giráldez va assumir el repte de dirigir el Barça que acabava de guanyar el triplet. Romeu havia estat tres anys al futbol base masculí i va destacar al futbol formatiu culer com a primer entrenador del Cadet B i després del Cadet A de la generació del 2004, amb jugadors com Gavi, Ilias Akhomach, Aleix Garrido o Ángel Alarcón.

Poc després va marxar a Romania al cos tècnic del Viitorul, i va tornar per formar part del cos tècnic del Barça femení que, des d'aleshores, ha guanyat set títols.

Anar al contingut