Girona

Míchel: "Si acabem segons, estarem més a prop de lluitar per un títol"

Demà el Girona s'enfronta a l'Alabès a Mendizorrotza amb l'objectiu de guanyar per consolidar la segona posició; s'hi ha referit un Míchel que continua creient fermament que els blanc-i-vermells jugaran la Champions a Montilivi

Imma Casares FerreiroActualitzat

Amb la classificació per a la Champions a la butxaca, el Girona té a l'abast continuar fent història. L'entrenador de l'equip blanc-i-vermell, Míchel Sánchez, no amaga que persegueixen el subcampionat de Lliga:

"Ara que ja hem assegurat la Champions, tenim altres fites; ara mateix l'objectiu és quedar segons; estem per sobre del Barça i, si guanyem els quatre partits que queden, acabarem segons i estarem més a prop de lluitar per un títol que seria un gran somni."

Guanyar els quatre partits, lògicament implica sumar els tres punts contra l'Alabès, un rival que Míchel respecta i elogia a parts iguals:

"L'Alabès ha aconseguit la permanència quan falten quatre jornades per al final de la Lliga. A casa, han mantingut la porteria a zero en nou partits. És el segon equip menys golejat. En defensa estan molt bé i en general estan en una dinàmica molt bona. Ens obligaran a treure la nostra millor versió per guanyar."

I és que Míchel no vol abaixar la guàrdia en aquest tram final de Lliga. Al marge de quedar segons, "també perseguim que Dovbyk acabi com a pitxitxi i no ens podem permetre perdre les bones sensacions". 

Qüestionat per la seu dels partits de la Champions de cara a la pròxima temporada, Míchel no s'aparta ni un mil·límetre del discurs que ha mantingut sempre:

"Vull jugar a Montilivi, n'he parlat amb el club i el club també considera que Montilivi és la millor opció. Al carrer tothom també ho té molt clar. Penso que jugarem a Montilivi i no contemplo una altra opció. Si no juguem a casa, ens debilitarem esportivament. A casa som molt forts i aquest punt l'hem de mantenir."

Míchel continua sense poder comptar amb Stuani:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut