Barça

Luis Enrique: "La final de Copa no existeix per mi, només m'interessa el Granada i guanyar la Lliga"

L'entrenador del Barça només pensa a guanyar el Granada i no vol ni sentir a parlar del Reial Madrid ni de la final de Copa

Oriol LlachActualitzat

Quan falten poc més de 24 hores perquè la pilota comenci a rodar al Nuevo Los Cármenes, l'entrenador del Barça es mostra totalment concentrat a guanyar el partit davant del Granada. Pel que fa als maletins, cap interès; amb relació al que farà el Reial Madrid davant del Deportivo de la Corunya, cap interès; quant a guanyar el doblet, cap interès. Luis Enrique només pensa a guanyar el Granada i no se n'ha cansat de repetir-ho una vegada i una altra, malgrat les insistents preguntes dels periodistes.

El tècnic del Barça ha destacat el grau de dificultat de l'enfrontament contra els andalusos i, per si n'hi havia cap dubte, ha posat com exemple la sorprenent derrota de l'Atlètic de Madrid la jornada passada, "és un partit difícil, avançar-nos no té per què ser la clau, però tenim una il·lusió molt gran per guanyar la Lliga".

Sobre la no celebració, en cas de conquerir el títol de Lliga, un altre cop, cap interès més enllà que el Granada, "només vull guanyar la Lliga. Ja buscarem com gaudir-ne, falta una jornada i ja sabem fins a quin punt és difícil aquest campionat. Ens trobem en una situació privilegiada que ens hem guanyat". 

Amb referència a un possible doblet, un cop més, Luis Enrique s'ha mantingut ferm en el seu posicionament, "la final de Copa no existeix per mi. Només m'interessa el Granada i guanyar la Lliga".

En els darrers enfrontaments, els jugadors del Barça han recuperat les bones sensacions i han demostrat, a força del bon joc i l'encert de cara a porteria i, sobretot en defensa, que la mala ratxa estava superada. Els seus homes arriben al darrer partit amb molta pressió, però amb seguretat, "som un equip atípic, aquests jugadors han guanyat moltes coses, estem acostumats a la pressió. La cita és atractiva, en algun moment patirem, però ens hem de centrar en les coses positives".

Si durant el partit, tindrà alguna persona a Riazor o se les empescaran per saber què està fent el Madrid, Luis Enrique ha tornat a la mateixa argumentació, "només hi ha un partit, el Granada. Si no som capaços de guanyar ja mirarem cap a un altre lloc, però fins al minut 95 només m'interessa el Granada".

Per últim, el tècnic asturià ha posat la nota divertida quan li han preguntat si tenia ganes de deixar de comparèixer en roda de premsa, i és que ja en queden molt poques, abans de posar punt final a la temporada, "si me'n vaig de vacances i ens trobem a la platja, tindreu molta sort. Crec que ens anirà bé a tots perdre'ns de vista". A continuació, amb un posat més seriós, l'asturià ha donat a entendre que de vacances, aquest estiu, en tindrà molt poques, "un entrenador no pot desconnectar. Hem de planificar la nova temporada i pensar en els reforços".

Si durant el partit, tindrà alguna persona o se les empescaran per saber que està fent el Madrid a Riazor, Luis Enrique ha tornat al mateix argumentari, "només hi ha un partit, el Granada. Si no som capaços de guanyar ja mirarem a un altre lloc, però fins al minut 95 només m'interessa el Granada".

Per últim, el tècnic asturià ha posat la nota divertida quan li han preguntat si tenia ganes de deixar de comparèixer en roda de premsa i és que ja en queden molt poques abans de posar punt i final a la temporada, "si me'n vaig de vacances i ens trobem a la platja, tindreu molta sort. Crec que ens anirà a tots bé perdre'ns de vista" A continuació, en un posat més seriós, l'asturià ha donat a entendre que de vacances, aquest estiu, en tindrà molt poques, "un entrenador no pot desconnectar. Hem de planificar la nova temporada i pensar els reforços"

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut