Espanyol

L'extrem búlgar Martin Petrov arriba a Barcelona i serà el primer reforç de l'Espanyol en el mercat d'hivern

A l'Espanyol ja tenen un candidat per reforçar l'equip ara que s'ha obert el mercat d'hivern. Es tracta de Martin Petrov, extrem esquerre búlgar que fins ara jugava al Bolton de la Premier League. Petrov ja ha arribat a Barcelona i passarà la revisió mèdica dilluns. La segona incorporació podria ser el mitjapunta colombià del Parma Dorlán Pabón.

Actualitzat
A l'Espanyol ja tenen un candidat per reforçar l'equip ara que s'ha obert el mercat d'hivern. Es tracta de Martin Petrov, extrem esquerre búlgar que fins ara jugava al Bolton de la Premier League. Petrov ja ha arribat a Barcelona aquest cap de setmana i passarà la revisió mèdica dilluns.

El búlgar ha estat l'escollit per Javier Aguirre per ser el primer reforç de l'Espanyol, aprofitant que s'ha obert el mercat d'hivern. És un extrem esquerre amb força arribada i el club considera que la seva aportació millorarà de manera immediata la plantilla sense període d'adaptació, ja que coneix perfectament la Lliga. De fet, va coincidir amb Aguirre a l'Atlètic de Madrid.

El búlgar arriba amb la carta de llibertat i l'Espanyol té previst oferir-li un contracte de 6 mesos prorrogable una temporada més si s'aconsegueix la permanència.

La segona incorporació del club blanc-i-blau podria ser el mitjapunta colombià del Parma Dorlán Pabón, amb qui ja s'està negociant tot i que el seu fitxatge es pot endarrerir uns dies perquè hi ha altres equips que hi estan interessats. Qui sortirà de l'equip és Ernesto Galán, que no compta per Aguirre.

Óscar Perarnau avala l'arribada de Petrov

El director esportiu de l'Espanyol, Óscar Perarnau, ha assegurat abans del partit contra el Celta que l'extrem búlgar Martín Petrov, imminent fitxatge de l'entitat catalana, és una "molt bona opció" per al club i ha admès l'interès a contractar el colombià del Parma Dorlan Pabón. Sobre Petrov, Perarnau espera que tingui "un bon rendiment" en l'equip. A més, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha comentat que el currículum del búlgar "l'avala i és un especialista".

D'una altra banda, el director esportiu ha assegurat que compten amb el davanter Samuele Longo, cedit per l'Inter de Milà a l'estiu, però es replantejarien el seu futur si n'arriba un nou. En aquest sentit, el director esportiu també ha valorat la possible arribada del davanter colombià Dorlan Pabón, del Parma: "El volem fitxar però no serà fàcil perquè hi ha molts equips interessats, tot i que estem ben posicionats". Pabón, de 24 anys, podria ser blanc-i-blau en qualitat de cedit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut