Lewis Hamilton
Hamilton ha aconseguit la "pole" després d'una aturada per canviar els pneumàtics (EFE)
Motor

Lewis Hamilton venç les seves pròpies errades i fa la "pole" al Gran Premi de Bahrain

La sessió classificatòria ha tornat a ser una lluita entre els Mercedes, que han deixat la segona fila per als Ferraris de Vettel i Räikkönen

Actualitzat

Lewis Hamilton sortirà des de la "pole position" del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1 en haver fet el millor temps en els entrenaments oficials d'aquest dissabte al circuit de Sakhir.

La sessió ha tornat a ser una lluita entre els dos Mercedes, i Nico Rosberg ha estat ben a punt de fer la segona "pole" seguida de la temporada, sobretot arran d'una errada del seu company en la segona volta de la Q2, quan ha sortit de la pista en l'últim revolt.

El campió no ha perdut els nervis i ha tornat al "box" per canviar pneumàtics i tornar. En la penúltima volta ha aconseguit el temps d'1:29,493 que ha deixat Rosberg a 77 mil·lèsimes.

Darrere els Mercedes, els Ferrari han tornat a demostrar que tenen els cotxes més competitius: Sebastian Vettel ha estat tercer, i Kimi Räikkönen, quart, l'acompanyarà a la segona fila de l'engraellat.

El discutit nou sistema d'eliminació per temps ha fet que molts pilots decidissin pràcticament no rodar en la Q2, i s'han retirat tan aviat com han aconseguit una posició que consideraven acceptable i, així, poder estalviar pneumàtics de cara a diumenge. Ha estat el cas de Carlos Sainz, que ho ha deixat en la desena posició, i el seu company a Toro Rosso, Max Verstappen, que ha estat novè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut