Espanyol

L'Espanyol perd contra el West Ham (0-1) en el Trofeu Ciutat de Barcelona

L'Espanyol ha perdut contra el West Ham per 0-1 en la 39a edició del trofeu Ciutat de Barcelona. Noble, de penal, ha fet el gol dels londinencs després d'unes mans d'Abraham.

Poca expectació a Cornellà- el Prat amb uns 5 mil aficionats pericos a la graderia. Aguirre ha donat minuts a jugadors poc habituals com Germán, Mattioni, Sidnei, Raül Rodríguez, Abraham o Manu Lanza. Precisament l'ex del Sabadell ha protagonitzat l'acció ofensiva més destacada de la primera meitat per part de l'Espanyol, però el seu xut de falta s'ha estavellat al pal.

El West Ham ha tret petroli del seu poc bagatge en atac i ha fet el 0-1 en el minut 43. Mans d'Abraham i penal transformat per Noble.

Clerc i Álex han jugat la segona part, que també ha tingut domini espanyolista. El desencert en la rematada ha condemnat els d'Aguirre, que han fet mèrits per treure un resultat millor.