Espanyol

L'Espanyol, amb moltes baixes, a punt per assaltar Mestalla contra un València en crisi

Quique Sánchez Flores recupera Diego López, Rubén Duarte i Álvaro Vázquez i cauen Víctor Sánchez, Caicedo i Piatti. Per a completar la convocatòria el tècnic ha hagut de citar deu canterans

Actualitzat

L'RCD Espanyol ha fet l'últim entrenament abans de la seva cita a Mestalla contra el València, en un camp on fa deu anys que no guanya (12.00). Aquesta serà una gran oportunitat de trencar aquesta mala ratxa, ja que els de Voro viuen una greu crisi esportiva i institucional i estan a només 1 punt del descens.

El gran inconvenient a l'Espanyol, però, són les baixes: Piatti, ex del València, no pot jugar per la clàusula de la por, i Diop és amb la seva selecció. Javi López i Leo Baptistao s'han entrenat a part, i Víctor Sánchez i Felipe Caicedo no s'han entrenat amb l'equip. Quique Sánchez Flores recupera el porter Diego López després de tres setmanes de baixa i per a completar la convocatòria el tècnic ha hagut de citar deu canterans.

La convocatòria blanc-i-blava sencera és aquesta: Roberto, R. Duarte, V. Álvarez, O. Duarte, Gerard, Salva Sevilla, Reyes, D. López, Jurado, D. López, H. Pérez, J. Fuego, A. Vázquez, Diego Reyes, A. Prieto, Marc Roca, Aarón, Melendo i Marc Navarro.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut