Samuel Umtiti, en una imatge d'arxiu
Barça

Laporta confessa que Umtiti planteja rebaixar-se el sou

El president del FC Barcelona ha destacat que el central francès estaria estudiant una rebaixa salarial per ajudar el club. Gerard Piqué també ha volgut defensar Umtiti en el seu pas per "La sotana"

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta va ser el convidat que va inaugurar nova temporada del programa "Onze" d'Esport3. El president del FC Barcelona va repassar l'actualitat del club en una extensa entrevista en què la situació econòmica va tenir part de protagonisme. En aquest sentit, Laporta va voler destacar la important reducció de la massa salarial, així com el gest dels capitans de rebaixar-se el sou.

"La reducció és important perquè hem passat del 110% al 80%. Això no ha estat fàcil. Aquest estiu s'ha treballat de manera incansable i extraordinària."

"Per damunt de tot, tenim uns herois a can Barça que són en Sergio Busquets, en Gerard Piqué, en Jordi Alba i en Sergi Roberto. El que han fet ells és admirable. Ho han fet per barcelonisme, perquè estan compromesos amb el club."

Malgrat tot, el president blaugrana ha afirmat que cal continuar rebaixant la massa salarial per millorar la situació econòmica del club. De fet, segons ha assenyalat Laporta, hi ha altres jugadors que estan disposats a ajudar el club.

"Hi ha una sèrie de jugadors que s'estan plantejant fer-ho (rebaixar-se el sou), com l'Umtiti."

Gerard Piqué, en defensa d'Umtiti

El central blaugrana ha estat present al programa d'humor "La sotana", on també ha repassat l'actualitat blaugrana. En un moment concret, Piqué ha sortit al pas de les crítiques a Samuel Umtiti per defensar el seu company d'equip.

"Samuel Umtiti és una persona que renova el contracte quan era un dels millors centrals d'Europa. A partir de llavors ell està complint el seu contracte amb totes les seves obligacions, com qualsevol altre treballador."

"Si rasques una mica saps que l'operació no et garanteix estar millor. La gent ha de ser empàtica, i a vegades no ho som. Passa en el tema dels salaris com passa amb altres coses en què el rendiment no pot ser al 100%. La seva actitud és implacable. Una altra cosa és: qui li ha firmat el contracte?"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut