Gerard Piqué ha analitzat l'actualitat blaugrana amb l'equip de @LaSotana_
Barça

Gerard Piqué a "La sotana": "Bartomeu probablement sigui el pitjor president que he viscut"

El central del Barça ha passat pel programa satíric "La sotana", en què ha parlat de l'actualitat del club: la marxa de Messi, la seva relació amb Guardiola i el seu futur com a blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Piqué ha ofert una entrevista al programa de ràdio "La sotana". El central del Barça ha parlat de molts aspectes: ha sorprès defensant Umtiti i ha demanat empatia als seguidors blaugranes sobre el rendiment del francès, que no compta per a cap entrenador que ha trepitjat el Camp Nou.

"Umtiti està complint el contracte amb totes les obligacions. La gent ha de ser empàtica. L'actitud és impecable. No s'ha perdut mai un entrenament. Una altra cosa és qui li va signar el contracte, un president que va ser votat pels socis."

Gerard Piqué ha disparat amb bala contra Josep Maria Bartomeu, a qui ha assenyalat com a culpable de concedir un contracte milionari al francès el qual és difícil de trencar a causa de les seves clàusules.

"No estic capacitat per dir si és el pitjor president del Barça. Dels que jo he viscut, probablement."

Una de les declaracions més sorprenents ha arribat quan ha estat preguntat per Pep Guardiola, el seu entrenador durant quatre temporades, en què hi va haver grans moments de tensió:

"Vam arribar a un punt de tensió amb ell important, i del vestuari en general. La temporada 11-12 vaig pensar a marxar del Barça."

Un dels temes més esperats era Leo Messi. Piqué no ha volgut aprofundir en el tema i s'ha limitat a declarar que Laporta els va informar, i el fair play financer ha estat determinant.

Piqué s'ha mostrat també optimista amb el futur del Barça, on ha declarat que pensa retirar-se:

"Ara estic esperançat i il·lusionat. Els següents 5 o 10 anys seran molt bons per al Barça."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut