Karim Benzema celebrant el títol de la Lliga de les Nacions (EFE)
Futbol Internacional

La surrealista piulada del Reial Madrid felicitant el Benzema "Pilota d'Or"

El compte oficial de Twitter del conjunt blanc ha enviat un missatge a la selecció francesa i els aficionats al futbol de França pel títol de la Lliga de les Nacions

Àlex ÁvilaActualitzat

L'absència de jugadors del Reial Madrid a la selecció espanyola no agrada a la capital. Alguns periodistes i aficionats del conjunt blanc, fins i tot, s'han posicionat públicament en contra de la "roja" i, sobretot, de Luis Enrique. La polèmica va començar quan l'exentrenador blaugrana va deixar de convocar Sergio Ramos. Una situació que recordava la que es va viure amb Luis Aragonés i Raúl l'any 2008.

La realitat, però, és que el mateix Reial Madrid no disposa de gaires jugadors espanyols en bon estat de forma. Una bona mostra d'això és l'equip que va alinear Carlo Ancelotti durant els minuts finals en la derrota contra el Sheriff: tots eren estrangers.

La derrota polèmica d'Espanya contra França a la final de la Lliga de les Nacions també ha deixat una piulada surrealista. I és que el Reial Madrid ha felicitat la selecció francesa per l'"extraordinari títol aconseguit". El compte oficial del conjunt blanc, a més a més, ha aprofitat l'ocasió per reivindicar el seu davanter Karim Benzema i demanar la Pilota d'Or per al francès.

Anar al contingut