Actualitat blaugrana

La festa blaugrana pel segon títol de Lliga començarà demà, coincidint amb el partit davant l'Espanyol

Tot està a punt per a la celebració del segon títol de Lliga consecutiu del FC Barcelona. Tot i que encara queda el partit més important de la temporada, la final de la Lliga de Campions el 17 de maig, els jugadors volen gaudir del triomf amb els aficionats. La festa començarà demà, coincidint amb el partit davant l'Espanyol, a l'esplanada del Camp Nou, on s'espera viure un ambient similar al de l'any passat. Hi haurà actuacions musicals i diverses activitats per als socis. I després del partit, que comença a les vuit, s'apagaran els llums, els jugadors sortiran al camp un per un per fer els parlaments habituals i tancarà la festa un castell de focs artificials.

Actualitzat

El Barça celebrarà el segon títol de Lliga consecutiu i no s'estarà de res. Els jugadors blaugrana volen que es valori com cal el títol de Lliga i celebrar-lo com es mereix. Volen gaudir de l'èxit i repetir l'experiència de l'any passat, amb rua inclosa. La festa començarà, demà, a l'esplanada del Camp Nou abans del derbi contra l'Espanyol, que començarà a les 8 del vespre. Hi haurà actuacions musicals i diverses activitats festives. Quan s'acabi el partit es repetiran les escenes de l'any passat. S'apagaran els llums, els jugadors sortiran al camp un per un, es faran els parlaments i, per acabar, un castell de focs artificials.

Però la festa no s'acabarà aquí. Tot i que el discret Frank Rijkaard és poc amic de festes quan encara s'ha de disputar el partit més important de la temporada, els jugadors el van convèncer per fer la rua de l'any passat. Un premi per als jugadors, que gaudiran amb tots els aficionats culers. El recorregut de l'autocar descobert començarà diumenge a les sis de la tarda al Camp Nou, on també s'acabarà a les 9 del vespre. L'itinerari serà similar al de l'any passat. Agafarà l'avinguda de Madrid i anirà fins a Canaletes. Tot seguit, de tornada, passarà pel Passeig de Gràcia, l'avinguda Diagonal i la travessera de les Corts, fins a l'estadi, on acabarà la festa, que l'any passat van seguir prop d'un milió de persones.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut