Ronald Koeman ha atès la televisió pública neerlandesa (David Klein / Reuters)
Barça

Koeman: "He d'assegurar-me que Messi se senti important al Barça"

En una entrevista a la televisió pública neerlandesa, Koeman ha insistit en la seva voluntat de comptar amb Lionel Messi per al seu nou projecte. Koeman també ha avançat que vol canviar de posició De Jong i Griezmann i sap que no podrà realitzar gaires fitxatges

Redacció Esport3Actualitzat

El nou entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, ha insistit en la seva voluntat de comptar amb Leo Messi en el seu nou projecte al Barça. En una entrevista concedida a la televisió pública neerlandesa, Koeman ha reconegut que la reunió amb Messi era una de les primeres tasques que volia realitzar com a tècnic culer ("si jo perdés 8-2 contra el Bayern també estaria molt enfadat", ha indicat), i ha tornat a expressar la seva idea al voltant de la continuïtat del de Rosario.

"Encara mantinc molt contacte amb Pep Guardiola, i sempre m'ha dit que treballar amb Messi és extraordinari. Però és un guanyador nat, i quan perd, pot estar molt molest. He d'assegurar-me que funcioni al Barça i que se senti important, i ha d'acabar la seva carrera aquí, perquè el Barça és Messi i Messi és el Barça."

Koeman també ha avançat que compta amb Antoine Griezmann, tot i que en una posició diferent de la que ha jugat fins ara. El tècnic de Zaandam ja havia avançat que tenia la intenció d'endarrerir la posició de Frenkie de Jong perquè jugués com a "4", igual que a la selecció dels Països Baixos.

"Si inverteixes en un jugador jove i pagues molts diners per ell, el normal és que el deixis jugar en la posició en què doni un millor rendiment. Això també és aplicable a Antoine Griezmann. La d'extrem no és la seva posició real, ha de jugar en una posició on pugui explotar les seves qualitats i donar el màxim del seu rendiment."

Koeman ha valorat la incorporació d'Alfred Schreuder com a segon entrenador ("a l'Ajax va exercir una influència molt important, els jugadors sempre han donat missatges molt positius d'ell, i a més, ha estat assistent de Nagelsmann, el talent emergent dels tècnics europeus") i ha tret importància a les limitacions econòmiques que pot tenir el Barça a l'hora de realitzar noves incorporacions.

"No serà possible realitzar molts fitxatges, però això no és dolent quan veus el tipus de jugadors que hi ha, el talent que hi ha. I encara he de conèixer els jugadors joves que vénen. Hi ha molt de futur, fins i tot sense haver de realitzar compres importants."

En aquesta entrevista a la NOS (l'organisme encarregat dels informatius i els espais esportius a la televisió neerlandesa), Koeman també s'ha mostrat optimista sobre la possibilitat de complir totalment el seu contracte: "Els socis no seran feliços si ha de marxar un entrenador amb el qual estan satisfets, però també sé que com a entrenador d'un gran club, mai no se sap quan acabaràs el teu contracte."
ARXIVAT A:
KoemanMessi
Anar al contingut