Jocs Olímpics

Josep Antoni Hermida acaba desè en la prova de BTT de camp a través

El ciclista català no ha pogut revalidar la medalla de plata aconseguida als Jocs d'Atenes a la prova de bicicleta tot terreny de camp a través. Hermida s'ha enfonsat a la sisena volta de la cursa i ha perdut dues posicions fins a acabar desè. El basc Iñaki Lejarreta ha estat el primer espanyol, classificat a la vuitena posició. El guanyador de la prova ha estat el francès Julien Absalon, que ha dominat la cursa amb gran superioritat des del principi. El francès ja havia guanyat l'or a Atenes. El també francès Jean-Christophe Peraud s'ha emportat la medalla de plata i el suís Nino Schurter la de bronze.

Actualitzat

Marga Fullana abandona la prova de ciclisme de muntanya femenina a la tercera volta

La mallorquina s'ha retirat d'una cursa dominada de principi a fi per l'alemanya Sabine Spitz, guanyadora de la medalla d'or. La polonesa Maja Wloszczowska ha estat plata i la russa Irina Kalentyeva ha estat la tercera classificada.

Calderón es perd la final de bàsquet

La selecció espanyola de bàsquet afronatrà la final contra els Estats Units amb la sensible baixa de José Manuel Calderón. El base dels Toronto Raptors, que tampoc va jugar les semifinals contra Lituània, té un trencament fibril·lar de l'adductor llarg de la cama dreta i haurà d'estar entre dues i tres setmanes per recuperar-se d'aquesta inoportuna lesió.

Almudena Cid acaba vuitena

La gimnasta espanyola ha posat punt final a la seva carrera esportiva amb una més que meritòria vuitena posició en la final de rítmica individual. La russa Evgenia Kanaeva s'ha coronat com la nova reina de la gimnàstica mundial per davant de la bielorussa Inna Zhukova i la ucraïnesa Ana Bessonova.

No hi ha hagut gesta en els 1.500

En la prova dels 1.500 femenins, ni la tarragonina Natàlia Rodríguez ni Iris Fuentes-Pila han pogut acostar-se a les places capdavanteres per disputar alguna de les medalles i s'han hagut de conformar amb la sisena i la setena plaça respectivament. L'or, la plata i el bronze han anat a parar a les mans de la keniana Nancy Langat i les ucraïneses Irina Lishchynska i Natalia Tobias.

Bekele també triomfa en els 5.000

Kenenisa Bekele ha sumat el seu segon or dels Jocs en imposar-se a la final dels 5.000 metres per davant dels kenians Eliud Kipchoge (plata) i Edwin Cheruiyot (bronze). L'etíop que corria sota bandera espanyola, Alemayehu Bezabeh, només ha pogut ser onzè mentre que Jesús España ha estat catorzè.

Beitia, setena en alçada

Ruth Beitia ha millorat els resultats d'Atenes en què no va poder classificar-se per a la final i ha acabat setena en la lluita per les medalles. La cantàbrica, que havia començat de manera impecable, no ha pogut superar l'1,96 i ha dit adéu a la competició.

Wilfred Bungei s'imposa en els 800 metres

El kenià Wilfred Bungei ha estat el vencedor en una cursa dels 800 metres que s'havia quedat sense els principals favorits a les semifinals. Bungei ha estat acompanyat al podi pel sudanès Ahmed Ismail, plata, i el kenià Alfred Kirwa Yego, bronze.

Cuba cau a la final de beisbol

La selecció cubana ha patit la pitjor derrota olímpica de la seva història en perdre la final contra Corea del Sud per 3-2. Els Estats Units han estat bronze en vèncer el Japó per 8-4.

Brasil conquista el primer or en voleibol

L'equip femení del Brasil ha derrotat als Estats Units en una igualadíssima final. L'equip sudamericà s'ha imposat per 3 sets a 1 i s'ha penjat per primera vegada a la història la medalla d'or en voleibol femení.

Estats Units apallissa a Austràlia

La selecció femenina de bàsquet dels Estats Units ha aconseguit el quart or olímpic consecutiu després de passar per sobre de les australianes a la final (92-65).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut