Piqué i Puyol, durant la temporada 2010-2011
Futbol

Gerard Piqué fitxa Carles Puyol per a l'Andorra

Segons ha informat el Diari d'Andorra, la incorporació de l'excapità del Barça a l'organigrama del club serà oficial pròximament

Redacció Esport3Actualitzat

L'excapità del FC Barcelona Carles Puyol s'afegirà a l'organigrama de l'Andorra, club presidit pel seu amic Gerard Piqué. Així ho ha publicat el Diari d'Andorra, que assegura que el fitxatge serà oficial ben aviat.

Tot i que el càrrec encara no està del tot definit, la informació apunta que formaria part de la direcció esportiva que encapçala Jaume Nogués.

De fet, segons el rotatiu, Puyol ja s'havia deixat veure als entrenaments de l'equip i havia mantingut diverses converses amb Nogués, i l'entrenador, Eder Sarabia. També ha presenciat partits en directe des de la llotja de l'Estadi Nacional.

L'exfutbolista ja va exercir com a assessor d'una direcció esportiva poc després de la seva retirada com a futbolista. Puyol va treballar la temporada 2014/15 com a adjunt a la secretaria tècnica del Barça, llavors encapçalada per Andoni Zubizarreta. Tan sols va ocupar el càrrec durant sis mesos.

 

Anar al contingut