Actualitat blaugrana

Gabi Milito és presentat com a nou jugador del Barça, el "millor club del món"

Gabi Milito ja és del tot blaugrana. El defensa argentí ha passat la revisió mèdica sense problemes, primer a l'Hospital de Barcelona i després a les instal·lacions del Camp Nou, i seguidament ha estat presentat. Milito, que ha explicat que ha complert un somni i que el Barça "és el millor club del món", ha costat 17 milions d'euros, més tres i mig de variable segons els resultats de l'equip. D'altra banda, el president del Barça, Joan Laporta, ha dit que "Iniesta no està en venda", pel possible interès del Madrid.

Actualitzat

Gabi Milito vesteix avui per primer cop la samarreta del Barça. El central argentí, de 26 anys, arriba amb la màxima ambició al Camp Nou, convençut que jugarà, segons ha dit, "al millor club del món". 

Joan Laporta ha agraït la il·lusió del defensa en aquesta nova etapa, i ha assegurat que el Barça ha fitxat un gran líder. Un jugador compromès i amb molta personalitat i disciplina. El president ha explicat que el club pagarà pel jugador un total de 17 milions d'euros en tres anys, i tres i mig més de variables en funció dels resultats, i que tindrà una clàusula de 90 milions d'euros.

El defensa argentí, que no guarda cap rancor al Reial Madrid, ha dit que el Barça sempre ha estat la seva primera opció, i que el seu company de selecció i ara d'equip, Leo Messi, li ha explicat coses molt positives de tot l'entorn blaugrana.

Laporta: "Iniesta no té preu"

El president blaugrana no ha pogut fugir avui de les preguntes dels periodistes en relació amb el possible fitxatge d'Iniesta pel Reial Madrid. Laporta, però, ha acabat ràpid amb el tema: "Iniesta no té preu". Laporta l'ha definit com "una part de l'escut del Barça", motiu pel qual ha assegurat que no està en venda, i que molt probablement serà un jugador que acabarà la carrera esportiva al Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut